domingo, 19 de mayo de 2013

NIT DE LLUNA 22 de juny 2013

A l'entrada de sota hi ha tot lo referent al brevet de 600 km.

El dissabte dia 22 de juny a les 22 hores donarem la sortida a la marxa nocturna : LA NIT DE LLUNA.
Es tracta d'un recorregut nocturn de cara als que venen a fer la xallenge de la Verge de la Ribera tinguin la possibilitat de fer un tast d'anar de nit.
Serà necessari, de cara a la propia seguretat, anar amb armilla reflectant i llums devant i llum vermella darrera i si pot ser frontal de cara a veures-hi i ser vistos.
El recorregut constarà de dues parts.
Se sortirà a les 22 h del poliesportiu de la Pobla de Segur ( al costat del pont sobre el Flamicell). S'anirà per la carretera que va a Senterda i s'arribarà a la cruïlla de Xerallo. Allà es timbrarà el carnet de ruta i tornada cap a la Pobla on es tornarà a segellar al Hotel Solé ( recurregut parcial de 36 km). Al bar de l'Hotel podran comprar beguda i algo de menjar.
Qui vulgui ja podrà plegar i després de segellar rebrà un record de la marxa.
Els que vulguin podran continuar  i tirar cap a Tremp girar cap a Vilamitjana i al desvio cap a Sant Salvador de Toló girar a la dreta per anar fins a Sant Salvador i continuar fins al Port de Comiols.
Allà es segellarà el carnet de ruta i haurà una avituallament liquid i alguna pasta.
Llavors baixada per bona carretera amb bona vorera cap a Isona i per la carretera secundaria per Conques i Figuerola fins a Tremp i final a la Pobla de Segur.
Tot el recorregut son 129 km.
Una vegada fet un o altre recorregut els ciclistes podran fer si volen la xallenge de la Verge de la Ribera que aquest any anirà a Aransís.
I després a l'hora de dinar es farà la paella al Vernedot.

S'ha escollit aquest dia també per què els breveters que ja fant brevets puguin disfrutar a més si volen d'un recorregut de dia no competitiu (xallenge Verge de Ribera) i el dinar de germanor i familiar que es fa després.

Preus:

Nit de lluna              :   5 euros
Verge Ribera           : 18 euros
Dinar ciclistes           :   5 euros
Dinar acompanyants :   8 euros
Mainada                   :   5 euros

Podeu fer l'ingres de l'import corresponent a lo que volgueu fer al seguent compte corrent : 2100 0113 09 0101658048 a nom de Alejandro Roca Ramon, indicant el nom del ciclista.
Podriau enviar també mail explicant què és lo que voleu fer i conceptes de l'import que heu pagat.

També es pot pagar al compte del Club Pobla i el mateix dia de la marxa.

Us posem recorregut i perfil de la marxa nit de lluna




Us esperem a tots el dia 22 a la Pobla de Segur !!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario